0

Night Of The Proms

Posted by Martijn on 11/27/2013 in Blog |

Dit is een video-impressie van Night Of The Proms, of eigenlijk meer van het vooraf door Sligro-leveranciers aangeboden feestje waar van alles te proeven is. Daarna een korte impressie van Night of the Proms, maar op een smartphone filmen is natuurlijk niet ideaal.

Ik ben nu vier keer geweest en het blijft geweldig, al zou je het ook kunnen omschrijven als een 10.000 snackbarhouders die dankzij gespaarde punten nu gratis broodjes kroket en biertjes kunnen nuttigen terwijl ze rond een afvalton staan. Dat ZOU je kunnen zeggen, maar dat zou unfair zijn. Al is het wel zo.

Overigens ben ik zelf geen snackbarhouder (al heb ik er begrip voor als die indruk is ontstaan), maar krijg ik vrijkaarten als blijk van waardering voor de honderden geweldige podcasts die… oh who am I kidding, omdat mijn schoonouders kaartjes van de Sligro krijgen en die zelf niet gebruiken.

Zelfbeheersing is het devies, want het concert is altijd geweldig en daar gaat toch wat glans van af als je bijna niet meer kunt lopen van de bitterballen en de broodjes haring. Toch is het altijd een leuke gelegenheid om eens iets nieuws te proberen, in dit geval kastanjepuree.

De muziek, waar ik om het passend te maken een HEEEEEEEL subtiele knip in heb gezet, is ‘Food, Glorious Food’ uit de musical “Oliver!” en aan het eind van de video zie je nagenoeg integraal (maar nog steeds gefilmd met een telefoon) het nummer ‘Music was my first love’ van John Miles.

Enne… ja, dat was het. Vroeger zou ik hier een wat samenhangender verhaal van gemaakt hebben, maar dit wordt door hooguit drie mensen gelezen en dan denk ik tegenwoordig al snel: ‘fuck it, ik ga nog even GTA spelen.’ Joepdoei enzo.

 

 

 

 

 

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2005-2018 Brein van Martijn! All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Bad Behavior has blocked 80 access attempts in the last 7 days.