0

Brein van Martijn 15 – Las Vegas

Posted by Martijn on 01/15/2012 in Blog, Brein van Martijn, Podcasting |

Wat is er nu leuker dan over de lange, dure vakantie van een ander te moeten horen? Zei jij nou: ‘Geen idee?’ DAT treft! In 2011 ging ik met moeder de vrouw namelijk naar Las Vegas en niet zo’n heel klein beetje ook. Drie weken, met roadtrips naar Laughlin, de Grand Canyon, Zion enne… nog meer. Het resultaat is een podcast van een krappe 70 minuten vol gezeur over huurwagens, observaties die niet ter zake doen (ongeacht de context) en wat comedy en songs die een of ander verband hebben met het thema.

Reis mee op de achterbank van Martijn en Birgit. Bezoek de casino’s van Las Vegas! Dineer in de heuvels van St. George met een privekok! Geniet van zonsopgang in Bryce Canyon of de zonsondergang in het Kodachrome National Park! Ga mee naar het concert van een Michael Jackson-imitator! Koop een iPad! Ga een middag op pad met een privefotograaf! Lunch op de Stratosphere Tower! Vlieg naar (en over) de Grand Canyon!

Of eh… iets nauwkeuriger: hoor toe hoe WIJ dat allemaal doen. Maar jij hebt er dan wel leuke muziek en comedy bij. Bofferd!

Direct luisteren? Gebruik de player hieronder:

Direct downloaden? Klik deze link.

Podcast toevoegen aan iTunes? Klik hier: itpc://www.martijnwarnas.nl/podcast/bvm/feed.xml

Meer Brein van Martijn, maar zonder moeilijk gedoe met downloaden en Podcasts en feeds en iTunes en pijn in je hoofd? Klik hier:
http://www.martijnwarnas.nl/podcast/bvm/?p=archive

Update: Van deze vakantie is ook een video, waarin beloofd wordt dat ik een link geef naar de Spotify-playlist van de gebruikte muziek: http://open.spotify.com/user/mwarnas/playlist/7gtaqLgAeE0qhUyQPBkgCV

Tags: , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2005-2018 Brein van Martijn! All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Bad Behavior has blocked 78 access attempts in the last 7 days.