0

Verhuisblues

Posted by Martijn on 01/07/2010 in Blog, Columns |

“Goedemorgen, Kasten Kasten & Nog Eens Kasten, met van Deursen.”
“Dag, met Warnas. Gisteren hebben uw medewerkers een kast bij mij geinstalleerd, een Storage Deluxe XXL.”
“Nou, gefeliciteerd meneer!”
“Um, ja… Ik heb er nog wel een paar vragen over, heeft u een helpdesk of iets dergelijks?”
“Meneer Warners, daarvoor kunt u gewoon bij mij terecht hoor, wat scheelt eraan?”
“Warnas. Nou, er vallen mij een aantal dingen op die ik graag bij u wil toetsen. Bijvoorbeeld… ik heb het idee dat de knoppen van de deurtjes wat laag hangen.”
” Eh… tsja, dat zou kunnen. Dan gaan ze makkelijker open he. Voor onze kleinere klanten, zeg maar. De kleine Warnhansjes, hehehe.”
” Warnasjes. Die zijn er trouwens niet. Maar verder heb ik het idee dat de beschermlaag op de planken aan de onderkant stukken mooier is dan de bovenkant. Beter afgewerkt.”
“Zo… Nou ja u heeft de Deluxe he. Dan is gewoon alles mooi afgewerkt. U heeft dan de ‘levende’ kant boven, dat geeft wat karakter. Maar eh meneer Waffels, u kunt ze gewoon omdraaien als u dat wilt hoor.
“Warnas. Nou dat vraag ik me af want ze hangen aan een soort pinnetjes, best losjes eigenlijk, en die zitten alleen aan de bovenkant voorgeboord, niet in die mooie onderkant. Wat mij bij het laatste punt brengt, de laatjes.”
“Ik heb inmiddels de bon erbij, u heeft zes laatjes he? Met Turbogrepen en SlipSlide-geleiding, de nieuwste innovatie in horizontale opslag. Nou meneer Warfeld, u heeft echt wat moois laten plaatsen zie ik!”
“Warnas. Kijk, elke keer als ik iets in de laatjes schuif dan kan ik ze wel dichtschuiven, maar als ik ze dan opentrek valt alles er natuurlijk weer uit. Dat was in de showroom toch wel anders.”
“In de showroom hebben wij die Deluxe versie niet, daar hebben wij alleen de Mega, dat is niet zo luxe als uw kast, meneer Warhoofd. Maar goed, als er verder geen vragen zijn…”
“Het is WARNAS. En die chimpansees van jullie hebben die kast ONDERSTEBOVEN NEERGEZET! Dus tenzij je morgenochtend bij een volslagen uitgefikt filiaal wilt staan kom je NU langs om het te fiksen, begrijp je me?!”

15 januari moet ik voorkomen. Ik verheug me erop!

Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2005-2018 Brein van Martijn! All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Bad Behavior has blocked 78 access attempts in the last 7 days.