3

Tien dingen die ik leerde tijdens de verhuizing

Posted by Martijn on 01/21/2010 in Blog |

10. Muurankers zijn gewoon stalen staafjes van een centimeter of tien. Ik had me er meer van voorgesteld, om eerlijk te zijn.

09. Het is beter om per ongeluk door een koperen gasleiding te boren dan door een van plastic.

08. Het is beter een vierkant gat in de slaapkamermuur te zagen om een lekkende kraan te herstellen dan de nieuwe tegels in de badkamer er weer af te slopen.

07. Er is op de hele wereld maar een soort bed dat in onze nieuwe slaapkamer past en dat moet mijn schoonvader dan maken. Gordijnen komen bij voorkeur uit Parijs, maar dat is nog onderhandelbaar.

06. Ikea-kasten zet je wel snel in elkaar, maar dan zijn ze nog niet recht. Oh nee, nog lang niet…

05. Er mag veel minder met kroonsteentjes dan ik dacht. Lasdoppen zijn de nieuwe kroonsteentjes.

04. Als je echt heel veel klust, beloont moeder natuur je handen met een eeltlaag waar je met een stanley-mes splinters uit kerft of je een appeltje schilt. (Mental note: niet teveel klussen.)

03. Er zijn zagen voor decoupeerzagen met de tandjes andersom, zodat de meeste troep naar boven wordt afgevoerd. (Daarnaast weet ik nu wat een decoupeerzaag is.)

02. Stucadoors zijn zeer ondergewaardeerde vakmensen, die meestal amper of geen Nederlands spreken en die harder werken dan ik wist dat mogelijk was.

01. Mijn nieuwe huis heeft geen enkele rechte vloer of wand. Dat heeft geen enkel huis. We kunnen mensen op de maan zetten, maar we kunnen geen huizen bouwen met rechte muren.

En ik kan geen Bastognekoeken meer ZIEN!

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2005-2018 Brein van Martijn! All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Bad Behavior has blocked 78 access attempts in the last 7 days.