0

Met trots en blijdschap

Posted by Martijn on 03/27/2010 in Blog, Podcasting |

Sinds de ondergang van Podplaza heb ik, net als al die andere Podcasters, een probleem: waar LAAT een mens in vredesnaam al die audiofiles? Zestig Podjes Opera, ruim 80 Filmcasts en Brein van Martijn-en, al die oude afleveringen van Plaza… Het gaat in totaal om ruim 5 GB aan ruimte, om nog niet te spreken van het dataverkeer dat dit oplevert. Daar ga ik dus mooi de rekening niet voor betalen, kom zeg.

Bovendien was ik mijn ‘feed’ kwijt, dus in iTunes viel weinig meer te beleven voor de talloze volgelingen van mijn ‘shows’. Best jammer, dan maak je zo ongeveer de beste shows van Nederland (*) maar dan zijn die voor het nageslacht niet meer te horen!

Welnu, dat LIJKT opgelost. De firma HostMonster.com beweert onbeperkte opslagruimte en onbegrensd dataverkeer aan te bieden. Dat zal ik ze dan eens afleren!

De RSS-feed van Brein van Martijn is voortaan aldus:

http://www.martijnwarnas.nl/podcast/breinvanmartijn.xml

Om het automatisch in iTunes in te voeren, klik hier.

Voor de oudere shows moet ik de feeds weer helemaal reconstrueren en dat zie ik mezelf niet in een avondje doen. Om maar niet te spreken van de bijbehorende artikelen op dit eigenste weblog, die ook vol staan met oude en defecte links. Maar goed, NIEUWE afleveringen kunnen weer gewoon als heuse Podcast de wereld in. Het is een begin!

(* Ik probeerde daar bescheiden te blijven maar het zijn gewoon de beste, niks ‘zo ongeveer’.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2005-2018 Brein van Martijn! All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Bad Behavior has blocked 78 access attempts in the last 7 days.