0

Hoera, een doodsbedreiging!

Posted by Martijn on 08/25/2010 in Blog, Columns |

Kijk eens, Geert? Ik doe nu ook mee: mijn eerste doodsbedreiging!

Of beter gezegd, de eerste schriftelijke. Nou ja, een tweet. Van @eijsbouts en die zegt nooit iets zonder er eerst lang en grondig over na te hebben gedacht. Ik ga d’r an, reken maar van yes. Ik denk dat Michiel er zo vijf ruggen voor heeft gereserveerd.

De rest is nu aan mij. Ahem….

Help! Moord! Brand! Politie!

Ik neem aan dat ik geen aangifte hoef te gaan doen. Gewoon ‘Gert Wilders moet dood’ (meen ik niet hoor, een ernstige neusverkoudheid is echt al leuk genoeg) in je tekst opnemen en de Google Alerts van de gedachtenpolitie (of zoals wij in Nederland zeggen: ‘de politie’) doen de rest. Berg je maar, Eijsbouts!

Of… moet ik me zorgen maken? Ik heb hierboven immers een doodsbedreiging gepubliceerd. Aan mijn eigen adres natuurlijk, maar als het om logica en realiteitszin ging hadden we deze hele discussie rondom Bert Brussen niet gehad. Ik moet maar een tandenborstel klaarleggen, voor ik het weet zit ik op het bureau voor een pittig gesprek en lastige vragen van twee agenten. (“Wat is het Internet?” “Hoe heet uw webside?” “Kunt u een afdruk meenemen van onderhavige pagina, wij krijgen hier de printer niet aan de praat” etc.)

Jaja mensen. Nederland in 2010. Drugs en kutmuziek, dat gedogen we. Kom lekker spuiten en slikken op Lowlands, Mysterieland, Pinkpop, noem maar op. Maar maak vooral geen grapjes of ondoordachte opmerkingen, want dan…

Tot slot: oplettende lezertjes zien dat ik Gert verkeerd heb geschreven. Opzettelijk, want hoewel ik nu wel leuk doe heb ik er echt geen vertrouwen in dat politie en justitie van die rel rond Brussen ook maar iets geleerd hebben en ik ben te druk met rijk worden en luieren om principekwesties voor de rechter te brengen. ACAB, nietwaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2005-2018 Brein van Martijn! All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Bad Behavior has blocked 80 access attempts in the last 7 days.