0

Even kennismaken met… Miles

Posted by Martijn on 05/27/2010 in Blog |

Beste collega’s, om onze nieuwe collega voor te stellen dachten wij van PZ dat het leuk zou zijn om een interviewtje te doen met onze nieuwe collega Miles Edward O’Brien, die de collega’s komt versterken.

PZ: Nou vertel eens wat over jezelf?

Miles: Nou eh ik ben Miles en ik ben geboren in de kop van Noord-Holland op een boerderij en na tien weken opleidingstijd ben ik dus hier begonnen aan mijn eerste posting. En verder houd ik erg veel van rennen.

PZ: En wat worden je taken?

Miles: Nou eh ik heb begrepen dat ik dat zelf voor een groot deel kan invullen maar ik denk zelf dus aan veel rennen maar ik heb ook al veel beddenmonsters gezien, ik denk dat ik dat wel naar mezelf toe zou willen trekken.

PZ: Wat vind je zo leuk aan beddenmonsters?

Miles: Nou eh beddenmonsters die zie ik dus voornamelijk als iets waar je op moet springen, dus. Elke keer als hier mensen in bed liggen kun je er wel van uitgaan dat er beddenmonsters zijn, vooral bij het voeteneinde. En verder zijn hier een paar meubelstukken zonder lapjes die eraf hangen en boven staat een antiek bureau waar je van onderen in kunt en met een leren toplaag erop, daar moet ook nog het nodige aan gebeuren. Dus ja je kunt wel zeggen dat ik het druk zal krijgen haha.

PZ: Heb je nog hobbies?

Miles: Muizen vangen, maar dan dus muizen op beeldschermen he, van die pijltjes.

PZ: Hoe kom je aan je naam?

Miles: Ik heette eerst Razz ofzo, maar nu Miles. Naar Miles Edward O’Brien van Star Trek. Heb ik nog geluk mee, een van mijn voorgangers heette Worf en de uitzendkracht die hier voor me zat heette ‘Kereltje’. De meeste mensen denken aan Miles van The Nanny of ze verstaan Niles zoals die broer van Frasier. Is allemaal goed, ik kom toch niet als ze roepen. Haha.

PZ: Hoe is je proeftijd verlopen?

Miles: Oh heel goed, ik heb alleen niet zo lang in de gordijnen kunnen hangen als ik hoopte maar er komen nieuwe heb ik begrepen dus daar is nog alle tijd voor.

PZ: Dank je wel.

Miles: Graag gedaan. Kun je nog even die deur voor me opendoen, volgens mij zitten de mensen daarachter en die willen mij natuurlijk graag weer zien rondrennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2005-2018 Brein van Martijn! All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Bad Behavior has blocked 81 access attempts in the last 7 days.