1

Dag kijkbuiskinderen!

Posted by Martijn on 07/04/2010 in Blog |

Jawel, Ome Warnas is weer op TV te horen. (Niet te zien natuurlijk, ik heb wat ze in de business een ‘goeie kop voor radio’ noemen.) Voor RTL 5 ben ik de nieuwe voice-over voor het programma Lifestyle Experience.

Voor een voice-over is TV-werk natuurlijk leuk voor het ‘aanzien’. Als ik moet uitleggen wat ik doe voor de kost (en dat duurt bij mij altijd wel even) is de eerste vraag altijd: ‘Van welke reclames ken ik je dan?’ en de tweede: ‘Welke TV-shows doe je dan?’ Daar heb ik zelden een goed antwoord op, want de meeste commercials die ik inspreek zijn lokaal of regionaal en TV-werk heb ik niet altijd. Geeft niets, want het verdient niet beter (of slechter) dan mijn andere klussen. Maar tenzij je toevallig een interne managementcursus bij een grote winkelketen doet of een middelbare opleiding volgt waarbij ze een van de door mij ingesproken leermethodes gebruiken, is de kans dat je me voorbij hoort komen niet groot. Hoewel… mijn schoonvader kon me wel schieten nadat hij me wekenlang dertig keer per dag op Q-Music langs hoorde komen met mijn radiocommercial voor het NTI, dat dan weer wel. Ook erg grappig was de reactie van mijn tante toen ze een keer gekeken had naar een aflevering van de Teleac-reeks ‘verhaal van een meesterwerk’ die ik van een commentaarstem had voorzien. Ze was halverwege in slaap gevallen, gaf ze toe. Trouwens, ze had me helemaal niet gezien!

Goed, een TV-klus dus. Elke zondagmiddag rond 16:45 een half uurtje over wonen, trends en eten, maar ook bijvoorbeeld informatie over nuttige keurmerken of, pakweg, verzorgingshuizen. Breed van opzet, dat mag je wel zeggen ja… Ik pik het inspreken op vanaf aflevering 13, trouwens.

Voor wie nieuwsgierig is: filmpje! (Enne… niet gaan zitten wachten tot je me ZIET. Of wacht, doe maar wel. Ik zal naar je zwaaien hoor, beloofd!)

Tags:

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2005-2018 Brein van Martijn! All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Bad Behavior has blocked 80 access attempts in the last 7 days.