0

Burgerinitiatief bejaardenzelfmoord: teken ook!

Posted by Martijn on 02/13/2010 in Blog |

Na mijn gloedvolle (en redelijk succesvolle) betoog om de mensen in Haiti in hun eigen sop te laten gaarkoken wil ik nu jullie aandacht eens vestigen op iets anders, mede om te bewijzen dat ik echt geen onmens ben. (En dit kost niks.)

Ik heb mijn steun betuigd aan het burgerinitiatief ‘Uit Vrije Wil’, dat het mogelijk wil maken om bejaarden af te knallen… pardon, dat ‘het mogelijk wil maken dat aan oude mensen die hun leven voltooid achten en waardig wensen te sterven, op hun uitdrukkelijk verzoek hulp mag worden geboden’.

Door te tekenen steun je een petitie aan de tweede kamer om dit als wetsvoorstel te behandelen. Doe het nu. Je kunt namelijk zoveel euthanasieverklaringen tekenen als je wilt, maar als je dement wordt vervallen die! Dat schiet dus niet op. Ze hebben trouwens de grens van 40.000 handtekeningen al gehaald, maar dat wil niet zeggen dat elke extra handtekening niet meer telt. Zeker met al die gristenhonden die tegenwoordig de macht hebben, telt iedere naam. (En dan gaan ze ons nog steeds negeren, wedden?)

Overigens werk ik zelf nog aan het burgerinitiatief ‘Of Je Nu Wilt Of Niet’, om Wilders-aanhangers, langdurig werklozen, bumperklevers, parkeerwachters, flits-agenten, iedereen die meer dan 5 jaar celstraf heeft, DJ’s, beurshandelaren, huisjesmelkers, dierenbeulen, volkszangers, Hummer-eigenaren, pitbullfokkers en nog wat andere groepen (suggesties onderaan dit artikel graag) heel humaan te vergassen. Maar ja, eerst nog even de lambrisering in mijn kantoor in de vijfde beitslaag zetten.

Wat zei ik nou? Tekenen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2005-2018 Brein van Martijn! All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Bad Behavior has blocked 81 access attempts in the last 7 days.