4

Secondenlijm bestaat niet!

Posted by Martijn on 01/06/2009 in Blog |


Geachte meneer Pattex, mevrouw Bison-Kit,

Ik schrijf u vanwege het volgende: u bent een smerige, gore, leugenachtige hond.

Wellicht stelt u prijs op een toelichting?

Al jaren koop ik tubes secondenlijm van uw beider merken. Inmiddels ben ik wat ouder en wat wijzer en durf ik te stellen dat NOG NOOIT in de hele geschiedenis van de mensheid iets wat goed gelijmd moest worden met secondenlijm weer is hersteld. NIETS, zeg ik u. Geen kopje, geen oortje, geen plastic tuutje… NIETS. Ik heb in mijn omgeving navraag gedaan en iedereen koopt elk jaar weer zo’n tube omdat de oude verdroogd is of het spuitmondje dicht zit, maar niemand kan zich ooit herinneren hiermee iets duurzaam te hebben hersteld.

Het enige dat ik ooit met blijvend succes heb kunnen verlijmen met secondenlijm zijn mijn eigen vingers. Dat gaat echt geweldig. Maar van de duizenden beschadigingen die ik in de afgelopen (laten we het krap nemen) twintig jaar met secondenlijm heb willen herstellen kan ik niet EEN succesvol resultaat noemen.

Ik neem het mezelf ook kwalijk: ik had die troep van u al na de eerste tube niet meer moeten kopen en de talrijke koptelefoons, PDA’s, printeronderdelen, oortjes-van-kopjes, CD-doosjes, beeldjes, lipjes enzovoorts gewoon meteen weg moeten lazeren. Op zijn gunstigst bleef het aangelijmde onderdeel wel zitten, maar kon het geen picogram belasting hebben voor het alsnog afbrak.

Het is natuurlijk fijn dat de medische wereld wél plezier heeft van uw cyanoacrylaatlijm, maar evenzogoed moet ik wel weer een nieuw plastic rolwagentje kopen waar een hoek af is, want hoewel die hoek er godbetert zelfs nog AAN HANGT, heeft de rand die ik weer vast wilde lijmen niet gepakt. En dat is dan plastic op plastic, met een perfecte pasvorm. Zelfs dát lukt niet.

Kortom: krijgt u fijn de tering met uw secondenlijm. Zo’n produkt bestaat niet. U verkoopt leugens, dromen en gebakken lucht.

Tags: , , ,

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2005-2018 Brein van Martijn! All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Bad Behavior has blocked 78 access attempts in the last 7 days.