0

Niet zelfverzekerd

Posted by Martijn on 07/08/2009 in Blog |

Hoeksma Assurantiën BV
T.a.v. Mw. J.E. Dol
Postbus 18922
2512 CP
Den Haag

Hoofddorp, 8 juli 2009

Geachte mevrouw Dol,

In uw brief van 6 juli jongstleden met kenmerk 929036 informeert u naar mijn reactie op de offerte voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Hierbij laat ik u weten geen gebruik te zullen maken van het door uw maatschappij gedane aanbod.

Na zorgvuldige bestudering van de voorwaarden heb ik er geen vertrouwen in dat ik baat zal hebben bij deze verzekering, mocht ik door een ongeval of ziekte niet meer in staat zijn te functioneren als zelfstandig ondernemer, voice-over, radiopresentator en copywriter. Met name omdat ik niet voor verzekering voor beroepsongeschiktheid in aanmerking kom, denk ik dat 1.920 euro per jaar (of zoals ik dat noem: een smak geld) nogal veel premie is om, als het noodlot toeslaat, na een wachtperiode van een jaar op eigen kosten vervolgens doorverwezen te worden naar een baantje bij een callcenter, de plantsoenendienst of wat verder passend geacht zou worden.

Kort samengevat: ik vertrouw die polis niet.

Ik heb daarom besloten om, als de nood ooit aan de man komt, gewoon een last voor mijn omgeving en de samenleving te worden.

Over mijn andere verzekeringen via Hoeksma ben ik overigens uitermate tevreden. Dat mag ook wel eens gezegd. U zou me daarom zeer verplichten door dit, bijvoorbeeld bij de komende vrijmibo, aan uw collega’s door te geven.

Vriendelijke groet,

Martijn Warnas

Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2005-2018 Brein van Martijn! All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Bad Behavior has blocked 80 access attempts in the last 7 days.