2

Leuk kado voor kinderen: Nadia en het fantastische haar

Posted by Martijn on 07/26/2009 in Blog |

Even iets pluggen, als het mag. Als freelance voice-over krijg ik de meest uiteenlopende opdrachten, variërend van gesproken animaties over plantengroeimiddel tot levensverzekeringen. Nou vind ik alles leuk om te doen hoor, maar sommige dingen zijn extra leuk.

Een poosje geleden werd ik gevraagd door illustratrice en kinderboekenschrijfster Natasja Exel of ik haar debuutboek ‘Nadia en het fantastische haar’ wilde inspreken, zowel in het Engels als in het Nederlands. Nou, met plezier natuurlijk.

Het boek is inmiddels af en te koop op Nadiabooks.com. Het aardige is dat je bij aankoop van het boek (voor slechts € 13,50 of zoals ze bij de Slegte zouden zeggen: ‘Sorry, daar kunnen zelfs wij het niet voor doen’) OOK nog eens gratis het audioboek mag downloaden!

Nu ben ik zelf nog te jong en armlastig om kinderen te hebben, maar als ik nazaten had gaf ik ze terstond, acuut en direct dat boekje want als ik dat niet deed zou het sluitend en onomstotelijk bewijs zijn voor het feit dat ik niet écht van ze hield en eigenlijk een heel ongeschikte ouder en tevens slecht mens was. Waarmee ik je verder niet onder druk wil zetten ofzo, natuurlijk niet. Kinderhater…

Dus klik op dit plaatje en koop dat boek!

Nadia en het fantastische haar, leuk gesproken kinderboek

Tags: , , , , , , , , ,

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2005-2018 Brein van Martijn! All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Bad Behavior has blocked 81 access attempts in the last 7 days.