0

Het viel te proberen…

Posted by Martijn on 01/08/2009 in Blog |

Ik kom niet vaak in de sectie ‘spiritualiteit’ van Marktplaats.nl maar toevallig ben ik in de markt voor een nieuw speledingetje: een MacBook. Nu blijk ik niet de enige, want wat lees ik daar?

“Wie niet vraagt die niet wint!! Ik ben helemaal wild van Apple, heb al een Mac maar wil heel graag nog een MacBook Air om van te genieten en om mijn boek te gaan schrijven. Heb je een MacBook Air over en wil je er iemand met een Apple hart plezier mee doen, dan houd ik me van harte aanbevolen!! Veel dank.”

Welja, een gratis MacBook (AIR nog wel, die MacBook Pro’s zijn zeker veel te zwaar en te dik voor meneer) om een boek te schrijven. Want dat kan niet meer op een gewone PC tegenwoordig, laat staan een kladblok.

Vraag je nou een tweedehandsje van 10 jaar oud waar Windows 98 nog op draait, dan trek ik die zó voor je uit de kast. (Liever om de negertjes in Afrika te helpen dan voor het schrijven van een vaag boek, maar goed.) Maar nee, da’s niet genoeg voor meneer, ‘want hij heeft een Apple-hart’. Sterker nog: hij HEEFT al een Mac, maar daarmee kun je natuurlijk niet lekker op de bank hangen om je boek te schrijven.

De cover voor het boek is al af, naar het schijnt:

Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2005-2018 Brein van Martijn! All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Bad Behavior has blocked 81 access attempts in the last 7 days.