0

Wat Moet Ik Aan Vandaag?

Posted by Martijn on 08/15/2008 in Blog |

Ik heb ook gejankt om Percy hoor. Dat u het even weet. Tranen met tuiten. Niet alleen om het persoonlijke verlies, want hoewel hij al jaren mijn vaste stylist was kende ik hem nu ook weer niet zo goed. Ik bedoel, ik kon moeilijk de peetoom van zijn kids worden, haha! Maar er was wel een band, dat zeker. Hij was ook zo tactvol he. ‘Misschien deze wat ruimer in het bassin?’ zei hij dan. Want ja, ‘je hebt een dikke reet’ klinkt niet zo aardig. En het kleurenpallet dat hij voor me samenstelde, daar heb ik echt nog elke dag lol van. Amber in de herfst, Taupe en Oker in de lente, Lila of munt in de zomer en degelijk, klassiek ‘business black’ in de winter: het zijn ankers voor me geworden, echt waar.

Modeontwerpers zijn zó belangrijk, daar staan mensen niet bij stil. Denk maar aan de oude Hugo Boss, die kleding voor de Nazi’s ontwierp. Die SS-uniformen zie je nu nog steeds op TV! En hoe moet je nu weten of iemand een goed of een slecht mens is, als je geen houvast hebt aan de merken die hij kiest of dat zijn of haar kleren uit de nieuwe collectie komen of die van drie maanden terug? Het kaf van het koren scheiden, dat kan met mode perfect. Goden zijn het, die modejongens. En zeker Percy Irwa… Iraqa… Ikwaraquin. Het is maar goed dat hij hartje komkommertijd gestorven is: zo kreeg hij tenminste de voorpaginafoto’s die hij verdiende.

Eerst Coco en Versace, pas nog Claiborn, kort daarna Ferré, nu die lieve kleine Percy… Ik heb bijna geen tranen meer om te huilen. Lagerfeld, God Beware Je.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2005-2018 Brein van Martijn! All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Bad Behavior has blocked 82 access attempts in the last 7 days.