0

Videomeditatietip: Noorwegen

Posted by Martijn on 08/20/2008 in Blog |

Zelf mag ik graag vakantievideo’s maken, maar ik ben nogal van de school die zegt: ‘Een STATIEF meeslepen? Ben je belazerd?’ en ‘Dat fiksen we wel in de montage’.

Zo niet Reinder van Zaanen, die als motto heeft: ‘Waar die lui van de BBC tonnen voor uitgeven, dat doe ik voor een paar geeltjes net zo goed.’ Zijn reisverslagen zijn dan ook zeer het aanzien waard. Door op onderstaand plaatje te klikken ga je naar zijn website en kun je de video van zijn reis naar Noorwegen, bestaande uit stills en bewegend beeld, in alle rust bekijken. Een meditatief momentje if ever there was one.

Linkt naar de site van Reinder

Linkt naar de site van Reinder

De Geheime Gouden Tip van Reinder is trouwens om helemaal geen statief mee te slepen, maar gewoon een washandje met droge rijst! Dan kun je altijd je camera ergens neerleggen en recht houden. (Natte rijst werkt ook, heb ik ontdekt. En je kunt het washandje veel makkelijker terugvinden, ook in het donker.)

Full disclosure: Ik heb pas nog een gratis diaprojectietafel van Reinder gekregen. (Da’s best veel: Mission Impossible 3 kreeg al een 6.5 in ruil voor een memorystickie van 32 MB.)

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2005-2018 Brein van Martijn! All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Bad Behavior has blocked 81 access attempts in the last 7 days.