0

Ongelogen waar, ZO groot!

Posted by Martijn on 05/06/2008 in Blog |

charter.jpgAf en toe gaat mijn broer een dagje vissen op het IJsselmeer, met een speciale charterboot. Hij komt dan terug met gruwelijke verhalen over vroeg opstaan, een dag lang op zo’n boot hangen en naar je dobber staren, onbeperkt broodjes paling (brrr…) en dat allemaal voor slechts een paar tientjes. Niet mijn idee van een lekker dagje, maar ik gun hem zijn verzetje natuurlijk wel.

Nu is mij ter ore gekomen dat hetzelfde concept in Ft. Pierce, Florida, AANZIENLIJK verbeterd is. Echt enorm. De eigenaar van Smokin Em Charters heeft namelijk knappe jongedames aan boord, die voor een nominaal bedrag (wat is 150 dollar nou nog, tegenwoordig) buitengaats de bikini uitdoen. Kijk, ik houd nog steeds niet van vis en vissen maar in elk geval hoef je dan niet meer naar je dobber te kijken.

Oke, nu hebben we allemaal even een pijnlijke, glimlach-achtige grimas vertoond. Kan ik verder? Want wat wil het geval? Het bedrijfje is uit de jachthaven verwijderd. Weliswaar liepen de dames aan wal en in de haven keurig gekleed rond, maar hypocriet Amerika (en dat is toch zeker 95%) kon het toch niet hebben, zo’n bedrijf in een ‘family friendly marina’.

Nu laat ik een heleboel wereldleed van mij afglijden, gewoon omdat het me allemaal te veel is. Honger en oorlog in Afrika, de opkomst van de Islam, broeikaseffect, astma, AIDS, gekken die dochters verwekken bij kinderen in zelfgebouwde keldergevangenissen en die toch niet door de staat langzaam doodgemarteld worden, vrachtwagenchauffeurs die drugs in de laadbak ontdekken en dat bij de politie melden maar die vervolgens toch doodleuk uitgeleverd worden… het is me allemaal teveel. Maar tegen DIT onrecht wil ik dan nog wel een vuist maken, temeer omdat het zo weinig moeite kost en het me helemaal niet aan gaat. Want laten we wel wezen, ik ben helemaal geen type dat acht uur op een boot naar tieten gaat zitten staren. Kwartiertje, hooguit. Misschien na de lunch nog een kwartiertje, tenzij ze echt alleen maar broodjes paling hebben.

Dus tekent allen de petitie op http://www.florida-fishingcharters.com/ (zie ‘sign our petition’ in het menu) zodat mannen die het thuis even gehad hebben toch een dagje rustig kunnen hengelen met uitzicht op de 34DD van Tiffany.

Tot zover MIJN bijdrage aan een betere wereld. Meer zit er niet in, dus geniet er van.

Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2005-2018 Brein van Martijn! All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Bad Behavior has blocked 81 access attempts in the last 7 days.