1

McCain gaat winnen. Wedden?

Posted by Martijn on 10/17/2008 in Blog |

John McCain wordt (in elk geval gedurende een paar dagen, het blijft een hartpatiënt) de nieuwe president van de Verenigde Staten. Ik weet het zeker en ik wil met je wedden. Als je vijf euro inlegt, krijg je bij winst van Obama tien euro terug. Is dat leuk of niet?

Waarom denk ik dat McCain wint? Omdat ik reken op 3 kernwaarden van de Amerikaanse samenleving:

1. Racisme. Veertig jaar geleden hingen ze mensen met Obama’s huidskleur nog op. Trouwens, racisme scoort altijd. Nietwaar, Pimmetje?

2. Kortzichtigheid. Zelfs de (relatief) arme Amerikanen die baat zouden hebben bij de plannen van Obama zijn er tegen, omdat ze er van uit gaan dat ze binnenkort zo rijk zijn dat ze wél belastingverhogingen moeten betalen. (Joe The Plumber)

3. Apathie bij de meeste kiezers, zodat ‘special interest groups’ teveel invloed hebben. Amerikanen worden dom gehouden door de media en religieuze Amerikanen stemmen altijd rechts.

Dit, samen met een kiessysteem dat per staat 49% van de stemmen weglazert, zorgt ervoor dat Obama gaat verliezen. Niet dat ik dat LEUK vind, maar ik wil best wat verdienen. Dus…

Faites Vos Jeux!

Voorwaarden: Je kunt maar 1 bedrag inleggen, namelijk 5 euro. 1 weddenschap per persoon. Ik neem niet meer dan 10 weddenschappen aan. Je maakt direct 5 euro naar me over. Mail me voor de bankgegevens. Uitbetaling (nou ja, overboeking) uiterlijk 24 uur na het bekend worden van de uitslag, tenzij we weer zo’n fiasco krijgen als indertijd in Florida. In dat geval wacht ik tot de benoeming. Je kunt niet wedden op McCain.

Tags: , , ,

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2005-2018 Brein van Martijn! All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Bad Behavior has blocked 80 access attempts in the last 7 days.