0

De Kozijnstunter!

Posted by Martijn on 10/10/2008 in Blog |

Vermoedelijk is het volgende alleen maar grappig wanneer je, net als ik, voor een bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in ‘geveloplossingen’ net achttien bedrijfsfilmpjes hebt ingesproken die allemaal hetzelfde stramien volgen. Ik zeg niet dat ik liever zelf gevels monteer dan dat ik op mijn krent zit en zwaar overbetaald voor voorleesvader speel, maar evenzogoed moet een mens soms toch even stoom afblazen. Vandaar, dus.

(Ernstig maar vriendelijk en dynamisch voorlezen svp)

De Kozijnstunter is gespecialiseerd in het verkopen van gevelprodukten aan nietsvermoedende huiseigenaren. Als onderdeel van de Japanse Yakuza kan zij gebruik maken van gespecialiseerde incassodiensten en extreem goedkope arbeidskrachten, die op een bijzonder breed terrein worden ingezet, ongeacht hun opleiding.
Via smeergeld en afpersing komt de Kozijnstunter in contact met projectontwikkelaars, architecten, bouwende overheden, politici en aannemers en is zo altijd op zoek naar eenvoudige manieren om grof geld te verdienen.

Door paginagrote advertenties met een bloedirritante clown én de drang om grote hoeveelheden drugsgeld wit te wassen, staat de Kozijnstunter open voor alle uitdagingen. Hierbij weet hij zich gesteund door een klein leger van dubieuze advocaten en een eigen knokploeg, die binnen enkele uren ter plaatse kan zijn.

Bij De Kozijnstunter zit de kracht in het feit dat de meeste onderdelen ’s nachts van bouwplaatsen gejat worden, wat de winstmarges uiterst aantrekkelijk maakt. Bovendien weet u zo zeker dat wij gebruik maken van dezelfde kwaliteit als onze concurrenten. Gedegen kennis van zwarte kit en ducktape zorgen voor supersnelle montage, waarbij we gebruik maken van het door heel Europa succesvolle ‘build and run’ principe.
Binnen de projectteams is één projectmanager verantwoordelijk voor het op de uitkijk staan. Handlangers coördineren het uitladen, het zoeken naar ander bruikbaar materiaal op de bouwplaats en het weer inladen daarvan.

Indien zich een nieuw uitdagend project aandient gaat een vertegenwoordiger langs bij het bedrijf dat die opdracht is gegund en maakt duidelijk wat er met hun bedrijfspand zal gebeuren wanneer ze zich niet terugtrekken. Op basis hiervan wordt een inschatting gemaakt van het aantal steekpenningen dat zal moeten worden uitgedeeld.

De Kozijnstunter Schroeft Het Erin En Neemt De Benen!

Tags: , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2005-2018 Brein van Martijn! All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Bad Behavior has blocked 80 access attempts in the last 7 days.