1

Van onze correspondent

Posted by Martijn on 08/20/2007 in Blog |

Mijn naam is dus Worf en wel hierom, dat het natuurlijk niet zo moet zijn dat anderen alles hebben en ik niet. Ik heb het dan met name over de kat van mijn opa en oma, ene Rosa. Ik ben van mijzelf dus niet jaloers enzo maar dan wel binnen het redelijke. Ik ken haar niet persoonlijk hoor, val zelf ook meer op Europese korthaar (niet racistisch bedoeld) maar die komt hier dus uit het Midden-Oosten en krijgt METEEN een ruim huis MET tuin en een ruime selectie aan natvoer. Biefstuk, Brekkies a la carte, tafelresten, kipfilet, noemt u maar op ja! Daarnaast heeft ze dus twee personeelsleden, beiden fulltime.

En dat gun ik een ander best, maar ik ben hier dus geboren en dan wil ik u toch eens schetsen, voor zover je kunt schetsen zonder duimen want dat is ook nog zoiets, maar ik zit hier dus op een flatje, weliswaar een leuk flatje maar toch (EN het sterft hier van het kattenhaar, erg vervelend, met name op de plekken waar ik graag lig zoals Birgits hoofdkussen) en ik kan er niet uit. Hooguit op het balkon of even in de gang, als de voordeur open gaat. Dus ik moet ’s avonds mijn conditie op peil houden want ik ben toch een kater in de bloei van zijn leven en je kunt nooit weten. Dus ik spring dan, met name hoog en ver.

Verder heb ik twee parttimers die er volgens mij ook nog eens van alles bij doen want dan wil je dus op schoot en zitten ze weer te tikken dus dat kan dan weer niet en alle begrip als al dat werk dan budget opleverde voor goed voer, maar dat is dat zal ik dan maar zeggen teleurstellend.

Brokjes.

Katers in Afrika zouden er blij mee zijn, zeggen ze dan. Nu weet ik niet wat een Afrika is maar stuur hen dan mijn brokjes en doe mij hun natvoer. En ook geen A-merk brokjes, dat weet ik zeker. Het zit wel in een duur blik van Eukanuba, maar ik zie toch echt dat ze er goedkoop Jum-Jum of hoe het heten mag in overstorten. Ik kan niet lezen, vandaar. Daarom ook mijn excuses voor eventuele spel- of tikfouten in dit stuk.

Hoe dan ook, ik wil maar zeggen: natvoer voor allen!

Volgende keer: ‘Kattengrind: Alle Waar Naar Zijn geld!’

Worf. Kat van beroep

1 Comment

 • Rosa schreef:

  Salaam Aleikum,

  Is tog nie makkeluk expat-poes te zijn hoor.
  Wel galash eten en goei houseboy en maid, maar
  ook veel reizen, 14 uur in eng mandje en in
  Olland vaak koude kont en veel bezoek waar je aardig
  tegen moet zijn.(moet van baas)
  Ruilen? Rosa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2005-2018 Brein van Martijn! All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Bad Behavior has blocked 78 access attempts in the last 7 days.