Podplaza: jetzt auch auf Deutsch!

Posted by Martijn on 12/18/2007 in Blog, Podcasting |

Podplaza auf DeutschBij Podplaza gebeuren supercoole dingen, de laatste dagen. Zo lanceerden we op 3 December 2007 een nieuwe site met een nieuwe look en op 17 December kwamen we met Podplaza.de, oftewel Podplaza Duitsland. Ik zit die site nu in te vullen en dat is een hoop werk (inclusief veel gemail met het vertaalbureau) maar wel erg leuk om te doen.

Daarnaast hebben de wizzards van Eeble, Thijs en Wouter (en hun team), tussen neus en lippen door nog even een fenomenale mobiele portal uit de grond gestampt, http://mobile.podplaza.nl. Die is met name geschikt voor de iTouch en de iPhone, maar te zijner tijd voor van alles wat in je broekzak zit, op internet kan en een klein kloteschermpje heeft. Mooi toch? (Voor op je PC heb je er niet veel aan, overigens.) En die portal werkt ook meteen voor de Duitsers, dus we komen daar mooi voor de dag.

Minder leuk is het feit dat we een functie hebben verwijderd, namelijk de downloadbutton. Ik mis hem eerlijk gezegd zelf ook, maar als projectleider (ik zeg zelf liever Plazapiefje) moet ik het businessplan gewoon uitvoeren. Jammer wel dat die Podcasters vaak een vervelende en arrogante toon aanslaan tegen ons. We bieden een gratis dienst, maar we worden aangesproken alsof we dieven danwel idioten zijn. Ik heb het idee dat, wanneer Podplaza opeens besloot om elke Podcaster 100 euro te geven, we meteen mail zouden krijgen met: ‘Stelletje vrekken! Er had best 250 euro vanaf gekund, jullie zijn toch rijk!’

Vroeger kon ik daar niet tegen, maar nu kijk ik naar mijn banksaldo en denk dan: ‘Laat maar lullen.’ En dan heb ik zowaar nog de puf om een beleefd antwoord terug te sturen! Kortom, Podplaza is ook goed voor mijn persoonlijke groei. Supertoll!

Update: die downloadknop komt TOCH terug, naar aanleiding van mijn voorstel. Pak van mijn hart!

(Toch leek het mij hilarisch om de F.A.Q. op de site de sectie Vaak Geschreeuwde Vragen te noemen…)

Copyright © 2005-2018 Brein van Martijn! All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Bad Behavior has blocked 78 access attempts in the last 7 days.