0

Verrek, ik ben handig!

Posted by Martijn on 08/29/2006 in Blog |

Als je, zoals ik, niet echt begaafd bent met je handen en iets gaat stuk, dan is dat niet leuk. Zeker niet als je, net als ik, man bent.

Ik heb wel een gereedschapskist hoor, zoals elke man, maar de mijne staat in mijn kledingkast en niet in de garage. Ik heb die schroevedraaiers alleen maar nodig voor het incidenteel vastzetten van schroefjes in deuren of het loshalen van een lamp. Het is ook gereedschap uit de grabbelbak van de Karwei, dus zo’n complete set voor vijf euro. Mijn schoonvader krijgt altijd tranen in zijn ogen als hij dat spul ziet.

Van diezelfde schoonvader mocht ik een paar dagen zijn camper lenen. Uitje voor moeder de vrouw. We zijn een jaar getrouwd en het is ook ongeveer zo lang geleden dat ik een dag vrij had (écht vrij, dus niet dat er nog dertig stukjes geschreven moeten worden) dus ik was wel toe aan een uitje. Tsja, het is weer eens wat anders dan met ons jacht langs de kust van Zuid-Frankrijk cruisen he…

Blijkt die deur stuk. De achterdeur. Hij wilde niet meer op slot. En wat doe je dan? Als man zijnde? Je schoonvader bellen?

Tegen beter weten in ben ik toch zelf even met mijn gereedschapskist (die is trouwens van plastic, ongeveer hetzelfde spul als waar ze poppetjes bij Happy Meals van maken en met ongeveer die kleurstelling) naar beneden gegaan en heb aan de enige 2 schroeven gedraaid die ik überhaupt kon bereiken. Er kwam een plaatje los en daarachter was ook niks boeiends te beleven. Dus ik schroef dat plaatje er maar weer op en…

Zo, jij bent snel…

Het slot werkt weer prima. Netto verschil tussen toen het plaatje er eerst op zat en nu? Hooguit 2-3 micron, vast niet veel meer. Maar het was kennelijk voldoende. IK Heb Het Gerepareerd!

I AM MAN. HEAR ME ROAR! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2005-2018 Brein van Martijn! All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Bad Behavior has blocked 78 access attempts in the last 7 days.