1

De klok: mede mogelijk door…

Posted by Martijn on 11/14/2006 in Blog |

Logo Homburg

Beste firma Homburg,

Ik keek net naar RTL 7 en zag dat de klok, waar ik een paar seconden naar staarde voordat het bulletin van 15:00 begon, mede door jullie mogelijk wordt gemaakt.

Dat vind ik een bijzonder sympathieke geste. Ik had toevallig mijn horloge niet om en ik kon het klokje op het dressoir vanuit die hoek ook niet zien. Wellicht denkt u nu dat het een beetje dom is om dat klokje daar dan neer te zetten, maar ik ben vandaag nogal grieperig en dan graaf ik mezelf graag in tussen de kussens, kamerjas aan, u kent dat. En dat je dan even erop geattendeerd wordt dat jullie het mogelijk maken dat ik de tijd zie, dat doet me dan goed. Dat vind ik top.

Ik zal dan ook niet aarzelen om Homburg positief onder de aandacht te brengen van mijn vrienden en relaties. De ene dienst is de andere waard, zo ben ik dan ook wel weer. Ik geloof dat jullie iets met gekookte worst of ingeblikte vleeswaren doen, nietwaar?

Ik zag trouwens dat een andere firma ook het WEER mogelijk maakte op RTL 7. De naam is mij ontschoten, maar dat maakte lang niet zo’n positieve indruk op mij als 2-3 seconden van een tikkende klok. Wat is dat nou helemaal, dat weer. Dat staat ook in de krant, kwestie van even overschrijven. Maar de tijd, dat is een ander verhaal. Dat moet kloppen, anders wordt het een bende. Maar jullie waken daarover, dat is een fijn idee.

Met vriendelijke groet,

jullie nieuwe fan,

Martijn Warnas

Tip: stuur ook een fanmailtje naar info@homburg.nl, vinden ze leuk!

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2005-2018 Brein van Martijn! All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Bad Behavior has blocked 81 access attempts in the last 7 days.