0

Ayaan moet blijven

Posted by Martijn on 05/16/2006 in Blog |

Vooraf: ik weet dat wat ik hier schrijf nauwelijks gelezen zal worden en niet zal helpen, maar IEMAND moet het toch zeggen? Ayaan Hirsi Ali moet blijven en Rita Verdonk moet de grens over gezet worden…

Gelogen bij de asielaanvraag… Puh-lease! IEDEREEN liegt. Denk je dat die sloebers hierheen komen voor de kaas en om Dancing With The Stars te kijken? Natuurlijk lieg je tegen de Immigratie- en Naturalisatiedienst, het zijn immers de meest zielloze zwijnen die op Gods groene aarde rondlopen! Waarom werken daar überhaupt mensen die Nederlander van geboorte zijn?! Laat daar mensen werken die ook uit landen komen waar ze mensen martelen, de kranten censureren en met een gloeiende pook de clitoris uit jonge meisjes branden, díe kunnen tenminste beoordelen of iemand hier naar binnen mag.

Dat wil niet zeggen dat we beter zijn geworden van al onze buitenlandse logees, maar de meesten kwamen hier VOOR er überhaupt een asielzoekersprobleem was. En inderdaad, er moet enige vorm van controle zijn. Maar Ayaan is zelfs KAMERLID geworden, dan kun je toch niet zeggen dat die hier niks nuttigs komt doen?! Oke, dat zou je wel kunnen zeggen als je grappig was maar ze heeft tenminste een baan, ze spreekt Nederlands en wat ze zegt bevalt me over het algemeen ook wel.

Laat Ayaan lekker blijven. En schop Verdonk de grens over, ik ben het nou zat. Alsof ze Margaret Thatcher hebben gekloond…

Ik heb ook gelogen. Zo vaak! Bij elk sollicitatiegesprek waarbij ze vroegen waarom ik de baan wilde had ik eigenlijk MOETEN zeggen: “Voor het geld. Ik heb bepaalde uitgaven, mijn vader geeft me geen zakgeld meer en ik lijk nog niet invalide genoeg om een uitkering te claimen dus ik moet helaas op zoek naar een baan en dit lijkt me het minst erg.” Heb ik nooit gezegd. “Bent u flexibel?” vroegen ze ook altijd. “Ja, als het in mijn eigen voordeel is wel.” Maar wie zegt dat?

Meer dan 60% van de Nederlanders vindt dat Ayaan eruit moet omdat ze gelogen heeft. Klootzakken! Je zou zelf eens moeten meemaken hoe het is om aan die reetkevers van de IND je verhaal te moeten doen. Maar omdat je wieg nu toevallig hier stond en niet in Addis Ababa heb jij gewoon mazzel gehad. Natuurlijk kunnen we niet heel Afrika hierheen halen, maar Ayaan is hier al jaaaaaren, we wisten het al lang en ze werd zelfs kamerlid. En dan gaat Verdonk even stoer doen omdat het (binnen de VVD) verkiezingstijd is en die verkapte VVD-fascisten rond die tijd altijd wel te lijmen zijn met ‘regels sind regels’-rhetoriek. DONDER OP, MENS!

Trouwens, Ayaan: je gaat toch niet écht voor die rechtse denktank werken he? Ik zou het wel doen voor het geld, maar tijdens het sollicitatiegesprek zou ik gewoon lekker liegen en vervolgens met mijn voeten op tafel zitten tot ze me eruit knikkerden. Dat lijkt me de eerlijkste optie. Sterkte!

Martijn

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2005-2018 Brein van Martijn! All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Bad Behavior has blocked 81 access attempts in the last 7 days.