1

Aangerand per mail

Posted by Martijn on 07/18/2006 in Blog |

Dankzij het Podcasten leer ik momenteel hoe je om moet gaan met jaloezie en anoniem getreiter, maar de omgang met psychoten is nog redelijk nieuw voor me. Gisteren kreeg ik het volgende, bizarre mailtje:

From: Petra en Jopie
Subject: Belachelijk geslachtsdeel
To:
svvl@warnas.net

Dat een wezen met zo’n belachelijk geslachtsdeel, ( man ), iets over mij te zeggen denkt te hebben, mij verkracht heeft, vernederd heeft, belachelijk heeft gemaakt, gaat mij iets te ver. Wat er op deze site wordt verkondigd is pure vrouwenhaat. Zoek het zelf uit en laat ons vrouwen met rust. Jullie houden toch zo van elkaar!!! Jammer dat niet alle vrouwen solidair met elkaar zijn, door die spermacontainers veranderd er nooit iets. Groeten vol walging van SAPPHO. 

Tsja… wat doe je daar nu mee? Ik begreep al niet eens waar het over ging (mijn geslachtsdeel is allesbehalve belachelijk) maar toen zag ik dat het was verstuurd naar svvl@warnas.net en dat dat de schrijfster kennelijk op het Studiecentrum Voor Vrouwelijke Logica (link) was gestuit, een site met oudbakken grappen over mannen en vrouwen (maar net iets meer over vrouwen). Nu kreeg ik in het verleden wel meer mail van zielige types (link) maar dat is op een bepaald moment opgedroogd en bovendien kon ik er wel om lachen. Dit was echter niet leuk, maar gewoon zielig.

Ik stuurde een (voor mijn doen) ongelofelijk kalm mailtje terug:

To: Petra en Jopie
Subject: Zoek hulp
Weet je, je zult vast iets heel ergs meegemaakt hebben maar ik denk dat je daar gewoon (nog) eens met een psychiater over moet praten. Als je zo reageert op wat simpele (en vanuit mijn perspectief inmiddels stokoude, want ik heb al jaaaaaren niks meer aan die site gedaan) grapjes reageert, dan zit er bij jou iets mis, niet bij mij en mijn ‘mede-mannen’. Misschien heb je wat aan deze links:http://www.hulpgids.nl/adressen/pagina1.htm
http://www.seksueelmisdrijf.nl/info/aanranding_verkrachting.htm

Succes en verder van die PC afblijven, ok?

Bovendien had ik het reply-to adres op haar eigen adres gezet, zodat een antwoord meteen bij haar terug zou komen en ze voortaan lekker met zichzelf kon mailen. Dat hielp echter niet. Vanmorgen was er weer een mailtje, dat ik inmiddels heb weggegooid maar waarvan de strekking NIET was: ‘Je hebt gelijk, ik bel vanmiddag het RIAGG.’

In het kader van mijn nieuw hervonden volwassenheid (zie ook deze post) heb ik maar besloten het daarbij te laten, maar de verleiding om iets HEEL gemeens terug te sturen is wel erg groot.

Heel erg groot…

En ik ben toch al zo goed in gemene mailtjes…

Zal ik?

Nee. Ik houd me in. Maar wie nu een leuk antwoord bedenkt op dat eerste mailtje, mag het van mij hieronder anoniem plaatsen. Wees creatief en help mij over mijn trauma heen. Ik ben aangerand per mail!

1 Comment

 • Your Matey schreef:

  Puntje 1:
  Artikel 7 van de Nederlandse grondwet geeft ons vrijheid van meningsuiting. Volgens Wikipedia: In de Nederlandse Grondwet staat de vrijheid van meningsuiting als vrijheid van drukpers. Het impliceert twee verschillende rechten: het recht om te openbaren en het recht om te verspreiden.

  Dussss….

  Puntje 2:

  Vrouwenhaat?? HAH! HAHA! HAHAHAHA!!! En nog wel puuuuuuuuuurre vrouwenhaat. Niet een beetje, nee, puuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrr… Waar het hart vol van is, loopt de mond van over?

  Puntje 3:

  Op z’n kleuterschools: Wat je zegt ben je zelf!!

  Puntje 4:

  Es even googlen op SAPPHO… oooooooooooooooh ik vat ‘m al! Zo’n millitantie muff diver. Warnas, maak je geen zorgen. Deze lesbo’s verpesten het goede beeld wat jij en ik hebben van vrouwen. ehh..

  Puntje 5:

  Tis warm.. ze zal last hebben van opvliegers..

  Puntje 6:

  Ooooh that time of the month, eh?

  Puntje 7:

  – vi .aliases
  svvl@warnas.net -> /dev/null
  – :wq

  Kloar.

  —-

  Beste Martijn,

  Maak je niet druk. Het wereldwijde interweb is groot. De wereld nog groter. TUURLIJK zal je idioten tegenkomen die zich aan elke letter storen. Jij moet je niet storen, en vooral doorgaan met je schitterende websites. Sterker nog: Update je SVVL site es. Last update 2004.. waarschijnlijk toen nog een cosmetische wijziging ook, want de site dateert nog van voor het millenium. Tijd voor wat nieuwe vrouwenhaat! Aangewakkerd door SAPPHO! Post nog een linkje op Geenstijl, compleet met die muts d’r comments. Nog een leuke google ads/bannermeuk en nog wat kleingeld binnenhalen ook.. Dankzij: BIAAAATCH!!

  Groeten,
  A.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2005-2018 Brein van Martijn! All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Bad Behavior has blocked 78 access attempts in the last 7 days.